Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Koksijde huldigt Julie Saubain en Lieven Pieters

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

Het gemeentebestuur van Koksijde huldigde vorig weekend zijn twee sportlaureaten, Lieven Pieters en Julie Saubain. Lieven Pieters liep op 30 september de Spartathlon in Griekenland uit. Die is 246 kilometer lang. Julie Saubain veroverde de gouden medaille in de Standardklasse op het Europees Kampioenschap zeilwagen rijden in het Engelse Hoylake. De foto-galerij van de huldiging van Julie Saubain kan u hier raadplegen, die van Lieven Pieters hier. Veel kijkplezier!

Ook nog dit: in huidige Eindejaarsspecial van Westkust Magazine, kan u een interview lezen met zeilwagenkampioene Julie Saubain. Check it out!

Doen Sasha en Peggy het "binnen de minuut"?

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

De Westkust stemt heden (woensdag)avond af op vtm, zoveel is zeker. Klokslag 20.45 uur komen banketbakker Sasha Vervaque en zijn echtgenote Peggy Debaenst immers in het programma "Binnen de minuut". 

Proefwerken?

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Langs deze weg wensen we alle studenten en studentinnen heel veel succes toe met de examens... Go for it!

Studio Westkust : Veurne terug nederlaag

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Veurne terug een thuisnederlaag, De Panne, Adinkerke  en Oostduinkerke behalen overwinning. Coxyde opnieuw nederlaag......

New Year Gala: tijd om knopen door te hakken!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Beste mensen: tijd om knopen door te hakken... De voorbije 2 weken vlogen tickets de deur uit, het staat nu al vast dat ons "New Year Gala" volzet zal zijn op 31/12 (we laten immers maar een beperkt aantal personen toe om het voor iedereen "comfortabel" te houden). We herinneren eraan dat een reservatie pas geldig is nà betaling. Haast en spoed is dus voor één keer wél goed! Klik hier voor meer info!

Benefietconcert Kiwanis!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Op zaterdag 17 december pakken de Kiwanis Veurne-Polder uit met hun jaarlijks muzikaal feest. Deze keer zijn Festeyn, Geena Lisa en Kevin (Idool 2011) te gast. Gaat! Dat! Zien!

Toerisme De Panne: klaar voor 't eindejaar!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

Juplahoi! De nieuwe kwieke meisjes en stoere binken van Toerisme De Panne zijn er helemaal klaar om er dit eindejaar een gezellige lap op te geven. Centraal van oud naar nieuw staat schaatsen, keuvelen en vooral... languit genieten! En dit alles natuurlijk in een feeërieke sfeer. Gisteren lichtten de kersverse toerismeschepen Bram Degrieck en zijn enthousiaste ploeg de eindejaarskalender toe. Voor een tipje van de sluier, klikt "Verder lezen" gij allen!

XBeach Gala slaat toe!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Jawadde-dadde! De stoere bings en hupse meisjes van Xbeach doen het weer. De campagne van Xbeach Gala is er eentje om van te smullen: prachtige website, knappe "Making Of" en dan -kersje op de taart- deze prachtige promospot met een fijne selectie "moordgrieten" uit eigen regio... We like! Alweer een knap staaltje X-marketing. Check it out!

De Sint in het MPI!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Dankzij de Rotaract Veurne-Weskust kwam op zondag 4 december Sinterklaas met zijn pieten op bezoek in het MPI te Koksijde. 80 kindjes die op internaat verblijven, werden er in de bloemetjes gezet. De brave kindjes kregen een cadeautje en een zakje snoep overhandigd. Op de foto herkent u de Sint en zijn pieten, plus enkele leden van Rotaract Veurne-Westkust, hoofdopvoeder Bernard en enkele kindjes van het MPI.

Thierry Deleu kersvers lid van de Orde van de Driekoningen

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

De eerste zondag van december is traditioneel de dag van het Vriendenfeest in de Orde Driekoningen in Beauvoorde. Dit jaar werden op zondag 4 december Thierry Deleu (Oostduinkerke), Wim Sohier (Veurne) en Rita Willaert (Veurne) in de Orde opgenomen.

"Music For Life"-ontbijt: de foto's!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

In een nokvolle Kerkepannezaal kregen wij vorige zondag iets meer dan 150 personen over de vloer voor een gezellig ontbijt t.v.v. "Music For Life". Ingrediënten van deze activiteit waren een goed gevuld buffet, knappe live-muziek, massa's humor en vooral: een supersfeertje. Getuige daarvan maar liefst 2 galerijen met foto's (klik "Verder lezen"). Dank aan alle helpers, sponsors en aanwezigen. Speciaal woordje ook voor de muzikanten van Just As June én presentator Ilse Chamon. Jullie waren tòp, as usual! En wij... Wij vonden het zò leuk, dat we 't volgend jaar wellicht opnieuw doen! Klik "Verder lezen".

De Panne: nieuwe Zeelaan valt duurder uit

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

De heraanleg van de Zeelaan in De Panne valt 600.000 euro duurder uit dan voorzien. Dit bleek in de jongste gemeenteraadszitting. Meer hierover: klik "Verder lezen".

Slik.

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Of waartoe roddelen en pesten leiden kan.

Apocalyps aan de Westkust!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Was als het einde nabij is? Wel, zou zou onze Westkust er dan kunnen uitzien. Master of Photoshop Bart Dewulf (Pépàslife Creations) uit Alveringem kiekte enkele bekende plaatsen uit onze regio, en toverde de foto's om tot deze knappe apocalyps-foto's. Klik "Verder lezen" voor meer!

Studio Westkust : Thuisnederlaag voor Koksijde !

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Koksijde alsook Veurne en De Panne verliezen kostbare punten. Oostduinkerke en Nieuwpoort verdelen de punten .....

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›