Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13, klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Bierproeverij in Veurne!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

Horeca Veurne organiseert morgen zaterdag vanaf 17 uur de regiowijd gekende Bierproeverij. Met een degustatieglas in de hand kan men op de Grote Markt terecht aan een 12-tal bierstanden. Het degustatieglas kost 5 euro piek. Een prikje. Meer weten? Klik "Verder lezen"!

Veiling Cabin'Art Sint-Idesbald

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

St-Idesbald Cabin’Art 2011 voor de wind! Na twee zeer geslaagde editie op een rij, kondigt de derde zich reeds veelbelovend aan. Met het nieuwe thema “ Speelse wind aan het strand “ als rode draad, brengen 20 hedendaagse kunstenaars creatieve schilderwerken op de strandcabines van St-Idesbald tot stand.

En jij? Wat doe jij na de herexamens...?

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Al meer dan tien jaar organiseert Scouts Zeedustra Koksijde hun "Wat doe je na de examens"-fuif.  De laatste edities vonden plaats op het plein aan Ster der Zee in Koksijde.  Maar de laatste editie op zaterdag 25 juni werd verstoord door een ongenode gast: een gaslek.

Veiligheidshalve werd besloten iedereen te evacueren, en werd de fuif dus afgelast. Doch niet getreurd. Ook een fuif heeft recht op een herkansing. En dus pakken de Scouts uit met een “Wat doe je na de HERexamens…?”-fuif. Afspraak volgende week zaterdag, 10 september. Meer weten? Klik “Verder lezen”.

Eén jaar Westkustmagazine.be: “the best of...”

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Hiep, hiep, hiep, deze blog is jarig! Vandaag 1 september mogen we ons eerste kaarsje uitblazen. En of we daar trots op zijn. Op één jaar tijd kreeg deze blog zomaar eventjes 164.227 unieke (!) bezoekers over de virtuele vloer (1 computer = 1 unieke bezoeker). Samen waren deze fijne mensen, u dus, goed voor een half miljoen paginaweergaves. En er zitten flink wat -pardonnez nous le mot- vetzakjes onder u. Onze statistieken worden immers aangevoerd voor wreed schoon vrouwvolk. Daar lust u wel pap van. Alehow: klik “Verder lezen” voor een “Best Of”, likdammezeggen.

Bulskamp lacht!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

Komende zaterdag 3 september is het weer lachen geblazen in Bulskamp. Dan pakt de plaatselijke Feestraad naar jaarlijkse gewoonte immers uit met een avondje standup-comedy. Gasten dit jaar zijn Bart Cannaerts en Xander De Rijcke. Afspraak in de sportzaal van het Coberghersportpark. Meer info hier: www.feestraadbulskamp.be. En voor een voorsmaakje, klik "Verder lezen". 

Morgen zijn we jarig!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Yep: op 1 september bestaat Westkust Magazine's nieuws- en funblog precies één jaar. En dan brengen wij u een summier overzichtje, natuurlijk. Een "Best of", zeg maar.

Veurne in "Vlaanderen Vakantieland"

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Veurne

Westkusters: stem dit weekend zeker af op één, want het schone Veurn emaakt haar opwachting in "Vlaanderen Vakantieland". Klik "Verder lezen" om er meer over te vernemen.

JP & Jo zetten evergreens op cd

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Jean-Pierre Faict uit De Panne en Johan Bouttery uit Oostduinkerke vormen al twintig jaar een muzikaal duo. Met succes coveren ze hits uit de jaren vijftig en zestig. Het duo treedt zowel op in danszalen als in de openlucht, tijdens volksfeesten of in toeristische centra. Thans brengen Jean-Pierre en Johan een cd uit met evergreens uit de gouden jaren. Daarmee komen ze tegemoet aan een veelgestelde vraag vanuit het publiek. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Mannen!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

KVV Oostduinkerke - Club Brugge!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Op woensdag 31 augustus spelen KVV Oostduinkerke - Club Brugge tegen elkaar in het Hazebeeksportpark te Oostduinkerke. Blauwzwart zakt wel degelijk met A-kernspelers af naar de garnaalgemeente, behalve dan de spelers met interlandverplichtingen. De match wordt op gang gefloten om 19 uur, de deuren gaan al open om 17.30 uur. Staanplaatsen kosten 7 euro, een zitje in de tribune 10 euro. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar in de kantinne van KVVO en in praatcafé The Captain in Oostduinkerke. Niet te missen!

Beat & Bang klaar om Laundry Day te veroveren

Door Wouter Verheecke in de categorie actua voor de regio Westkust

Het gaat – nog altijd – loeihard voor Beat & Bang. We stelden dit beloftevolle dj/producers-trio hier dit najaar nog voor naar aanleiding van de release van hun eerste EP, en nog geen jaar later delen Ben Peperstraete (20, Bulskamp), Bram Wallyn (21, Lo) en Ramses Vandelanotte (23, Koksijde) volgende week samen met 149 andere dj’s de affiche van Laundry Day 2011. Maar liefst drie bussen vol fans reizen zaterdag met hun mee richting Antwerpen. Of ze er klaar voor zijn? “Hell yeah!”

Onze najaarsspecial!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Yep: deze week komt-ie uw huisje binnenvallen via de postgleuf: Westkust Magazine's Najaarsspecial. En traditiegetrouw staat die weer bol van regio-nieuws, knappe foto's, leuke uit-ideetjes en uiteraard de nodige shoppingtips. En de covergirl is weer eentje om stil van te worden, niet? Voor een korte inhoud, klik "Verder lezen", nu!

"Hasta la vista" en Veurne scoren!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Veurne

De Vlaamse film "Hasta La Vista" won dit weekend de hoofdprijs van het filmfestival van Montréal. En daar zijn ze in Veurne terecht heel fier om. Eén van de sleutelscenes werd immers gedraaid in het Veurnse stadspark. Meer weten is "Verder lezen". Foto: Westhoek.be.

Beeldverslag "Fin de Saison" Koksijde

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Dit weekend nam Koksijde-Bad in stijl afscheid van het hoogseizoen 2011. Tal van artiesten zetten de Zeelaan op hun kop. Onder hen ook onze huisfotograaf Freddy Penel. Klik "Verder lezen" om zijn fotogalerij te bekijken...

Droomvrouw

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›