Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13, klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

De Tour, anders bekeken...

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Westkust

De djoef van Contador, de val van Hoogerland, de glorietocht van Evans, dit en zoveel meer sprekende beelden van grote en kleine momenten in de Tour de France. Hier deel 1 en hier deel 2. Voor de liefhebbers: veel kijkplezier.

Foto's persconferentie "Yale Eurofoot"

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Op 5, 6 en 7 augustus zakt het kruim van het aanstormend voetbaltalent weer af naar de garnaalgemeente. Dan grijpt immers de 12de editie plaats van Yale Eurofoot, een internationaal voetbaltoernooi voor de U19. De organisatoren wisten alweer een select kransje topploegen naar Oostduinkerke te lokken, zoals onder andere Tottenham, Queens Park Rangers, Kopenhagen, Utrecht, Shahtar Donetsk en dé wereldploeg bij uitstek: Club Brugge. Een opmerkelijke aanwezige op de persconferentie was bondscoach Georges Leekens. En ook onze huisfotograaf tekende present. Klik "Verder lezen" en bekijk zijn fotogalerij. Meer info hier!

Bon Jovi in De Panne vanavond (of toch bijna)

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio De Panne

Bon Jovi-fans: opgelet! Vanavond brengt de groep Crossroads een ode aan uw favoriete groep. Het concert kadert in de Panima-reeks. Meer weten, klik "Verder lezen". 

Tingelingeling, 't is weer massajogging!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Vandaag, woensdag 27 juli, trekt Koksijde alweder de loopschoenen aan, en dit vanaf 18.30 uur. Er zijn verschillende parcours, en dit voor groot en klein. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Zomerspecial online!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Teneinde onze adverteerders ten volle te kunnen promoten, zetten wij onze nummers pas enkele weken na verschijning online. En zo geschiedde thans met onze Zomerspecial. Die kan u vanaf nu hier online inkijken... 

Mélissa's nieuwssprokkeltjes!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

En opnieuw verblijdt ons favoriete nieuwsanker ons met een select kransje nieuwssprokkeltjes uit eigen streek. Zo werden in Veurne 2 auto's gestolen en gingen in Koksijde en Nieuwpoort enkele vandalen tekeer. En in Beauvoorde werden enkele inbraakpogingen genoteerd. Meer weten? Klik "Verder lezen".

De Leopoldfeesten in beeld

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio De Panne

Gisteren, zondag, viel het doek over de Leopoldfeesten in De Panne. Het klassieke sluitstuk in de Dumontwijk was een succes van jewelste, en lokte vele honderden feest- en kijklustigen. Onder hen ook onze huisfotograaf Freddy Penel. Bekijk hier zijn fotogalerij!

Drukwerk nodig? WestkustMedia blijft open!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Terwijl het gros der drukkerijen dezer dagen hun deuren sluit, blijft WestkustMedia te uwer beschikking staan voor alle drukwerk: briefpapier, placemats, visitekaartjes, flyers, enveloppen, folders, noem maar op. De hele zomervakantie werken wij ons met handen en voeten uit de naad. Onze troeven? Een stijlvolle layout, kwalitatief drukwerk en een vlijmscherpe prijs. En een lenig secretaresseke, uiteraard. Check it out!

Beauvoorde à la carte

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

In het kasteel van Beauvoorde is een unieke collectie historische kaarten bijeengebracht, die de bezoekers op een reis door de tijd meeneemt. Heel wat rijk geïllustreerde kaarten laten de kuststreek en het West-Vlaanderen van eeuwen geleden zien. Focus TC was aanwezig op de vernissage en komt thans op de proppen met deze fijne reportage.

Dit weekend: X-beach Festival!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Xbeach strikes again! Dit keer leggen de feestmakers een muziekbom onder het munitiedepot in Koksijde. Daar grijpt deze immers de allereerste editie plaats van “Xbeach Festival Koksijde”. Een project dat bol staat van ambitie. Getuige daarvan de van-hier-tot-in-Tokio line-up. Maar liefst 84 artiesten doen hun ding, verdeeld over 4 stages en 1 truck. Onder hen flink wat klinkende namen: Flip Kowlier, Jeugd van Tegenwoordig (filmpjeuh!), Samtex, Regi, et les autres. Zet! U! Schrap! 

Rust in vrede, Amy.

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Amy Winehouse is niet meer...

Vandaag sluitstuk Leopoldfeesten

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio De Panne

Deze namiddag trekt De Panne nog eens alle registers open teneinde een passend sluitstuk te breien aan haar Leopoldfeesten. De thema-avond "100 jaar De Panne" start om 18.30 uur. Klik "Verder lezen" om er meer over te vernemen... 

Dunia onder de zon: de foto's!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Onder een stralende zon greep gisteren de achtste editie plaats van het wereldfeest Dunia plaats. Onze huisfotograaf Freddy Penel trok naar het Oostduinkerkse strand en kwam terug met deze knappe foto's. Veel kijkplezier!

Hart onder de riem, euh, rok!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Het anders o zo vredevolle Noorwegen gaat dezer dagen door een diep dal. Bij deze: een hart onder de riem. Of liever: rok.

Olé, olà, vandaag allen naar Dunia!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Het wereldfeest Dunia is in 2011 aan haar achtste editie toe. Ze slaat opnieuw haar tenten op op het mooie, brede strand van Oostduinkerke. Het gratis wereldfeest gaat door op zaterdag 23 juli 2011 van 11u30 tot 18u30. Het is een super gezellig en plezant feest waar iedereen die geniet van het leven, jong en oud, aan zijn trekken komt!

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›