Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13, klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Doe de taptoe!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

De Internationale Taptoe van Veurne is dit jaar aan diens tiende editie toe: een jubileumnummer! En dus steken de organisatoren een spreekwoordelijk tandje bij. Niet minder dan 5 korpsen brengen een verzorgd optreden in het historische kader van de Grote Markt. Dit zijn De Passchendaele 1917 Pipes & Drums (B), Royal Fasam (B), Showband Antonius (NED), Arnhems Trompetterkorps (NED) en de Show- & Marchingband La Vaillante (FR). En de Veurnse Thebaanse Trompetten zorgen traditiegetrouw weer voor de nodige grandeur. Vorig jaar was de Taptoe goed voor 3.000 bezoekers. De toegang is gratis, voor een zitplaats betaalt u 8 euro. Tijdig reserveren is de boodschap! (fd)

Koksijds talent op de planken...

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

15 september 2011 om 20 uur. Speciaal moment voor Jens Bouttery. Dan mag de getalenteerde Oostduinkerkenaar immers een thuismatch spelen, en dit in het CasinoKoksijde. Gaat allen kijken en zien naar... The Dubtapes! Klik hier voor meer info.

KVVC krijgt pak voor de broek

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

De bal is rond. Zo bleek eens temeer vanavond. In het Hazebeeksportpark te Oostduinkerke speelde Koksijde haar eerste "thuismatch" van het nieuwe seizoen, en dit tegen KSV Oudenaarde. De Oost-Vlamingen kwamen winnen met 0-3. Kléts. Een merkwaardige uitslag, vooral omdat KVV Coxyde vorige week nog haar eerste match van het seizoen geheel onverwacht won op Doornik. Zoals gezegd: de bal is rond.

Vierdaagse op gang getrokken

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Gisterenavond (dinsdag) werd de 39ste editie van de Vierdaagse van de Ijzer officieel op gang getrokken, en dit in aanwezigheid van heel wat schoon volk. De schoonsten was natuurlijk onze huisfotograaf Freddy Penel, die een aardig fotogalerijtje bij elkaar kiekte. Klik "Verder lezen" om de foto's in te kijken...

Westcoast-style van hier tot in Turkije!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Ziehier onze jongste lezer: de 4-jarige Kjento uit Sint-Idesbald. Hij is net terug uit vakantie in Turkije, en dit verliep heelehans Westcoast-style!

Dit was Xbeach Festival 2011!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Zoals elk zichzelf respecterend festival (we vergeten Pukkelpop eventjes) komt elk festival op de proppen met een zinnenprikkelende Aftermovie. Zo ook Xbeach Festival, uiteraard. Alweer een pareltje van onze local hero Nick Seys. En over pareltjes gesproken: ook deze Laundry Day Aftermovie mag er best zijn. Voor wie goesting krijgt: klik hier!

Westkust Magazine lanceert: "Very Interesting Police"!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Levert gegarandeerd nòg betere resultaten van de Very Irritating Police.

Schepen Decoussemaeker dient ontslag in

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

Begin mei kwam het nieuws als een donderslag bij heldere hemel. En vandaag is de voorspelling daadwerkelijk uitgekomen. In primeur kunnen wij u melden dat Marc Decoussemaeker vandaag officieel zijn ontslag heeft ingediend als schepen van De Panne. Zijn ontslag wordt in allerijl en bij hoogdringendheid nog toegevoegd aan de dagorde van de gemeenteraad van morgen. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Google!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

De Sint-Bernardusfeesten in beeld!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Nieuwpoort

Jawadde-dadde! De traditionele Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort-Bad kenden ook dit jaar weer een groot succes. Schoon weer, leuke koopjes, tal van optredens, animatie en ambiance en vooral: heul veul vollek! Daaronder onze huisfotograaf Freddy Penel hemzelve! Klik "Verder lezen" en snuister in diens foto-album.

Like us!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Een repostje, lik damme zeggen. Onlangs zijn wij overgeschakeld van een Facebook-groep naar een Facebook-fanpagina. Klein beetje zonde eigenlijk, want onze groepspagina zat aan 1.315 leden, terwijl onze fanpagina thans nauwelijks boven de 200 'likers' uitsteekt. Dat kan beter. Veel beter. Daarom dus een vriendelijk verzoek: klik aub het vind-ik-leuk'je aan, rechts op deze site (net onder Ann Van Elsen). De firma dankt u!

Zaterdag Zomer-Ende De Panne!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio De Panne

De straathappening Zomer-Ende vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 augustus. In de verkeersvrije en versierde Zeelaan, tussen de Markt en de Lindenlaan, valt er vanaf 10 uur heel wat te beleven.

Planking

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Gewoon zomaar. Omdat het lang geleden was.

Rotonde Wulpenbrug klaar tegen begin 2012

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

De werken aan het kruispunt van de Wulpenbrug raken stilaan op kruissnelheid. Het gevaarlijke verkeersknooppunt wordt vervangen door een grote rotonde. Meer weten? Klik dan "verder lezen". Met dank aan onze huisfotograaf Freddy Penel voor de foto!

Juice Festival houdt het klein en gezellig

Door Wouter Verheecke in de categorie uittip voor de regio Veurne

Een week na de Veurnse Feesten staat de Boetestad dit weekend alweer helemaal in het teken van muziek, animatie en gezelligheid. Zaterdag grijpt immers de zesde editie van Juice Festival plaats op de Appelmarkt, en de inkom daarvoor blijft ook dit jaar helemaal gratis. We gingen de affiche overlopen met Sophie Dusuel en Steve Pinson, bestuursleden-oprichters van de vzw Juicy Events. Meer weten is verder lezen!

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›