Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Frisjessss!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Jawel: voor het eerst dit najaar ontwaakte onze Westkust deze ochtend met een vriestemperatuur (0°C). Vandaar dit opwarmertje.

Appelpersdag Fruytige Gilde in woord en beeld!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Gisteren hield de Fruytige Gilde alweer een appelpersdag in en rond het Krekelhof in Sint-Idesbald. Onze huisfotograag Freddy Penel ging een kijkje nemen en schotelt ons volgaarne een fotogalerij voor. Klik "Verder lezen" voor meer info én foto's...

Studio Westkust: Veurne enige overwinnaar !

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Veurne behaalt een volle buit. Koksijde, Oostduinkerke, Adinkerke en De Panne laten terug de punten liggen.......

Fijn weekend!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Spreeuwen palmen Oostduinkerke in

Door Wouter Verheecke in de categorie actua voor de regio Koksijde

In deze tijd van het jaar gaan spreeuwen in grote massa's op zoek naar een nest. Onderstaand filmpje, geschoten in Ierland, is momenteel een echte hit op YouTube. Maar ook aan onze eigen Westkust strijken de vogels neer. In Oostduinkerke duiken ze tegenwoordig iedere dag op na valavond. Een waar schouwspel volgens sommigen, overlast volgens anderen.

Studio Westkust : Koksijde wint met Forfait cijfers !

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Koksijde behaalt mooie thuisoverwinning. Oostduinkerke laat weer kostbare punten liggen, terwijl Veurne terug het maximum aan punten pakt ......

Veurns gezin neemt deel aan De Slimste Thuis

Door Wouter Verheecke in de categorie actua voor de regio Veurne

Chauvinistische tv-kijkers die vanavond aan het zappen slaan, kunnen best even blijven hangen bij één. In het programma De Slimste Thuis, gepresenteerd door Bart Peeters, neemt namelijk een Veurns gezin deel. Meer zelfs: de familie Sevenois is de meest kroostrijke die dit seizoen deelneemt, lezen we op de website. Meer weten is verder lezen!

 

In stijl van oud naar nieuw!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Yuplààà! Voor wie het nog niet wist: Huize WestkustMedia en de Feestarchitecten.be pakken op de laatste nacht van 't jaar uit met een sprankelend "New year Gala". Een gloednieuw concept, àf tot in de puntjes... Check it out!

Halloween aan de Westkust!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Naar jaarlijkse traditie trekt onze Westkust weer alle Halloween-registers open. Vooral in Koksijde en De Panne valt flink wat te griezelen. Klik "Verder lezen" voor een overzicht.

Beste bezoeker: u bent een ramptoerist

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Akkoord: we drukken het wat strafjes uit. Komt er eigenlijk op neer dat deze site flinke pieken te verwerken krijgt wanneer zcih iets opmerkelijks voordoet in onze regio. We namen de cijfergegevens van oktober 'ns onder de loep, en u zal meteen begrijpen wat we bedoelen. 

Het dodelijke ongeluk van advocaat Paul Thomas bracht 4.737 unieke bezoekers naar onze site. Zij bekeken samen in totaal 9.003 verschilllende items. Terloops: met "unieke bezoeker" bedoelen we: 1 computer = 1 bezoeker. De blote kont van onze ScarJo-wedstrijdwinnaar lokte bijna 4.000, euh, "kijkers". En naar aanleiding van de tramramp in Nieuwpoort kregen we rond de 3.000 bezoekers over de virtuele vloer. En geef nu toe dat u een ramptoerist bent :-)

Koksijde opgelicht: géén "Haunted Mansion" voor Halloween

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Zoals in eerdere berichten gemeld had de VVV Koksijde-Oostduinkerke in hun zoektocht om tijdens de herfstvakantie de bezoekers van Koksijde onder te dompelen in de Halloweensfeer, een contract afgesloten om het grootste spookhuis van Europa ‘The Haunted Mansion’ in te huren. Dit spookhuis is eigendom van een bekende Nederlandse kermisfamilie Hinzen en zag er veelbelovend uit. De huurcontracten werden opgesteld via de boekhouder de firma K.O.V.I. Ltd, Soerendonk 7, 6068 BW Neer, vertegenwoordigd door de heer Arie Roos. Een voorschotfactuur voor een hoog bedrag werd vereffend en de VVV was in de overtuiging dat alles verliep zoals gepland. Tot maandag 24 oktober ll. was er nog telefonisch contact en leek alles in orde. Op dinsdagmorgen 25 oktober, de voorziene dag van aankomst van de Haunted Mansion, bleef de parking Kerkepannezaal verontrustend leeg... "Klik "Verder lezen" om, euh... verder te lezen...

"Win een make-over in Veurne, de stad met stijl": allerlaatste oproep!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Zoals genoegzaam bekend pakt Westkust Magazine uit met een knaller van een eindejaarsstunt. Maar liefst zes lezers maken kans op een volledige (!) restyling in Veurne, de stad met stijl. Dus: verzorgingen, nieuw kapsel, nieuwe outfit, nieuwe schoenen, noem maar op. Zelfs een bril (met glazen) en juwelen horen tot de mogelijkheden! Elke winnaar krijgt tussen de 500 à 1.000 euro aan prijzen in natura. Maarrrrr... de wedstrijd loopt tot morgen, vrijdag 28 oktober 2011. Met andere woorden: haast en spoed is zéér goed! Het inschrijvingsformulier en meer uitleg kan je hier vinden... Klikkerdeklik!

Curieuzeneuze!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Gratis naar het whisky- & spiritfestival "Spirits of the sea"…?

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

STOP!

Deze wedstrijd was reeds na 45 minuten voorbij!!! Winnaars zijn: Charlotte Vanhoutte, Paule Domingo, Peter Paelinck, Julie Vanden Bussche, Inge Raes, Yves Veys, Dieter Maezele, Cédric Crudenaire, Stephanie Selschotter en Tomothy Houquet. Deze namen zullen op de guestlist staan. Gewoon op uw naam, met identiteitsbewijs, aanmelden aan de inkom. Santé!

Drankorgels der Westkust: spitst de ogen! Westkustmagazine.be geeft een spreekwoordelijke "tournée générale" en gooit 10 vrijkaarten voor "Spirits of thé Sea" in de wedstrijdschaal. Klik "Verder lezen" en verneem hoe u deze felbegeerde inkomkaarten op de kop kan tikken… "

Wedstrijd "Restyling in de stad met stijl": schrijf je asap in!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

OPGELET! INSCHRIJVEN VOOR DEZE WEDSTRIJD KAN NIET MEER. 

Onze eindejaarsstunt rolt over te tongen. Dankzij onze wedstrijd "Laat je restylen in Veurne, de stad met stijl" kunnen onze lezers immers een volledige makeover winnen. Verzorgingen, coupe, kleding, schoenen, kortom: een nieuwe look van kop tot teen. Wat toch staat voor een naturaprijs van 500 à 1.000 euro per persoon. En zo hebben we er zes nodig. Maarrrrrrr! Inschrijven moet voor komende vrijdag 28 oktober 2011. Haast en spoed is dus deze keer wel goed! Voor meer info: klik "Verder lezen".

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›