Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Thierry Deleu kersvers lid van de Orde van de Driekoningen

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

De eerste zondag van december is traditioneel de dag van het Vriendenfeest in de Orde Driekoningen in Beauvoorde. Dit jaar werden op zondag 4 december Thierry Deleu (Oostduinkerke), Wim Sohier (Veurne) en Rita Willaert (Veurne) in de Orde opgenomen.

"Music For Life"-ontbijt: de foto's!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

In een nokvolle Kerkepannezaal kregen wij vorige zondag iets meer dan 150 personen over de vloer voor een gezellig ontbijt t.v.v. "Music For Life". Ingrediënten van deze activiteit waren een goed gevuld buffet, knappe live-muziek, massa's humor en vooral: een supersfeertje. Getuige daarvan maar liefst 2 galerijen met foto's (klik "Verder lezen"). Dank aan alle helpers, sponsors en aanwezigen. Speciaal woordje ook voor de muzikanten van Just As June én presentator Ilse Chamon. Jullie waren tòp, as usual! En wij... Wij vonden het zò leuk, dat we 't volgend jaar wellicht opnieuw doen! Klik "Verder lezen".

De Panne: nieuwe Zeelaan valt duurder uit

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

De heraanleg van de Zeelaan in De Panne valt 600.000 euro duurder uit dan voorzien. Dit bleek in de jongste gemeenteraadszitting. Meer hierover: klik "Verder lezen".

Slik.

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Of waartoe roddelen en pesten leiden kan.

Apocalyps aan de Westkust!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Was als het einde nabij is? Wel, zou zou onze Westkust er dan kunnen uitzien. Master of Photoshop Bart Dewulf (Pépàslife Creations) uit Alveringem kiekte enkele bekende plaatsen uit onze regio, en toverde de foto's om tot deze knappe apocalyps-foto's. Klik "Verder lezen" voor meer!

Studio Westkust : Thuisnederlaag voor Koksijde !

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Koksijde alsook Veurne en De Panne verliezen kostbare punten. Oostduinkerke en Nieuwpoort verdelen de punten .....

En er zullen ook pannenkoekjes zijn!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Yep, morgenochtend (zondag, dus) is het zover: dan grijpt ons gezellig ontbijt t.v.v. "Music For Life" plaats! En dit kunnen we u reeds meegeven: het buffet wordt méééga! Mega-veel en mega-lekker! Tel daarbij nog een fijne bleusset (dankjewel, Just As June), een prima presentatie (dankjewel Ilse Chamon) en uiteraard Hoog Bezoek uit Spanje (dankjewel Sinterklaas en Zwarte Pieten). En dank alvast ook medewerkers en sponsors!

Inschrijven kan nog, maar liefst nog voor 18 uur en per mail naar fre@westkustmedia.be. Last call! We zitten momenteel (zaterdag 12 uur) op een zuchtje van de 150 personen!

Spanning en actie in 't Sycod!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Zeilwagenliefhebbers trekken dit weekend best 'ns Oostduinkerkewaarts, want daar grijpt op dit moment de Sycod Cup plaats. En met deze strakke wind halen zeilwagens al gauw 80 à 100 km/uur. De wedstrijd staat open voor klasse 3 en 4. De manches gaan door tussen 12 en 15 uur, en dit zowel op zaterdag als op zondag. Ook Europees Kampioene Sofie Saubain (wiens interview in de Eindejaarsspecial van Westkust Magazine staat), neemt deel.

Ontroerend.

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Wellicht de meest ontroerende foto die u vandaag te zien krijgt.

Korpschef Nico Paelinck op de rooster

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Bejubeld en verguisd: de korpschef van de Politie Westkust laat niemand koud. Het politiebeleid van onze politiezone haalde bovendien meerdere malen het nationale nieuws, denk maar aan de gecontesteerde VIP-patrouilles. Anyway: op vrijdag 9 december ek. geeft Jong VLD Koksijde-Oostduinkerke Nico Paelinck de kans om zijn beleid toe te lichten. Nadien is er de mogelijkheid om vragen te stellen of zelfs om in dialoog te treden. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Aanrijding Hoge Blekker: slachtoffer nog steeds kritiek

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Het slachtoffer van de zware aanrijding vorige maandag aan de voet van de Hoge Blekker, verkeert nog steeds in kritieke toestand. De 25-jarige jongeman uit Ieper werd aangereden door een 25-jarige brandweerman uit Koksijde. De chauffeur reed volgens het parket niet te snel en hield zich aan alle verkeersregels. Hoe dan ook: een zeer spijtig ongeval. 

Los over de 100!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Jawohl, lieber Freunde! Ons ontbijt voor 't goede doel (Music For Life, met name) is aardig op weg om een doorslaand succes te worden. Het gezellige gezins-evenement heeft dan ook àlles in huis: live-music, hoog bezoek uit Spanje, een gigantisch ontbijtbuffet maar vooral: massa's gezelligheid! Inschrijven kan nog steeds, per mail naar fre@westkustmedia.be! Afspraak nu zondag 4 december om 9 uur in de Kerkepannezaal. Alle info hier!

Vind de schat van Immo La Terrasse!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Immo La Terrasse uit Koksijde bestaat 80 jaar en daar zal niemand aan voorbij gaan! Vanaf 1 december pakt het kwieke immobiliënkantoor immers uit met een ferme schattenjacht. Ergens in Groot-Koksijde heeft het Terrasse-team immers een schat verborgen. Inhoud: 1.000 Europese duiten cash, alstublieft! Vanaf 1 december wordt op Facebook elke week 1 tip gegeven dat u uiteindelijk naar de schat moet leiden. De eerste tip is voor nu donderdag, 1 december. Het enige wat u moet doen is een vriendschapsverzoek sturen naar Immo La Terrasse. Wie zoekt, die vindt dus... goog luck!

Westkust Magazine's Eindejaarsspecial: out now!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Yep: deze week komt-ie uw huisje binnengevallen via het postgleufje: Westkust Magazine's laatste nummer van 2011! En uiteraard staat onze glossy weer bol van de info, shoppingtips, trips en leuke weetjes. Klik "Verder lezen" voor meer info!

Cyclocross Koksijde in beeld!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Wielerliefhebbers konden het voorbije weekend weer hun hartje ophalen tijdens de "Vlaamse Duinencross Koksijde". Onze huisfotograaf Freddy Penel trok de duinen in en kwam thuis met een fijne beeldimpressie. Klik "Verder lezen" om het foto-album in te kijken.

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›