Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13, klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

"Goeiedag, bonjour" in De Panne

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

Heden besteedde het één-journaal aandacht aan het taalgebruik in De Panne. Klik hier op de reportage te bekijken.

Heerlijk dagje om te planken, toch?

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Club Brugge en Queens Park Rangers openen Eurofoot!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Voetballiefhebbers op post! Want morgen start Yale Eurofoot in Oostduinkerke. Startschot wordt gegeven bij het ochtendkrieken, met name om 10.30 uur. Dan spelen de Queens Park Rangers tegen Club Brugge. Het volledige programma kan u hier raadplegen. Alle andere info hier. Dé uitgelezen kans om de Messi's van morgen aan het werk te zien!

Loeren naar Milk Inc.!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Yep: dit najaar laat Milk Inc het Antwerpse Sportpaleis weer lekker vol voor de vettige beats van Regi en de korte rokjes van Linda. Wil u ook wel 'ns een concert van Milk Inc. meepikken en helemaal losgehen? Welaan dan: goed nieuws. Op zaterdag 24 september vertrekt een bus vanuit onre regio. Organisator Bjorn Lootvoet stak bovendien een sterk arrangementje in elkaar. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Nu zaterdag: Mid Summer Party!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Voor het eerst in de geschiedenis grijpt de Mid Summer Party van de Rotaract Westkust niet plaats in Nieuwpoort. Organisatoren kozen immers voor een nieuwe locatie. Voor de rest werd niet getornd aan de succesformule. De Mid Summer Party staat nog steeds synoniem voor een pittige BBQ én vooral een bomme-party. Meer weten: klik "Verder lezen".

Warmteprik

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Gisteren warmteprikje gekregen, en daar gaan sommigen creatief mee om.

Laatste dag "Veurne Kerremesse"

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

Ding-dong! Attentie, attentie, feesbeesjes! Heden is de allerlaatste dag van Veurne Kermis. Hét uitgelezen moment dus om u nog 'ns goed te laten gaan. En vanavond verbroederen foorkramers én plaatselijke handelaars in de herbergen op en rond de Grote Markt. Wat uiteraard resulteert in een ferm avondje ambiance. Dat zie je trouwens meteen aan de vrolijke blik van deze foorkraamster. Allen daarheen!

"Miami vibes" in De Panne-city!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio De Panne

Vanavond zijn we inmiddels aan het 3de Panima-concert toe. Op de Leopold I Esplanade kan u vanaf 20 uur terecht voor 80 minuten 80's muziek! Meer weten? Klik "Verder lezen"!

Tram Veurne: "Tracé Ster der Zee is beste"

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Vorige week rees nogal wat ongerustheid in Oostduinkerke. Aanleiding: een artikel in Het Nieuwsblad, waarin gesteld werd dat de tramomleiding naar Veurne mogelijks doorheen Oostduinkerke zou lopen. Vandaag onderstreept het gemeentebestuur van Koksijde echter dat ook zij geen voorstander is van dit tracé. Meer weten? Klik "Verder lezen".

CinemaKoksijde gaat 3D!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Cinemaliefhebbers, aandacht-aandacht! Vanaf morgen, woensdag 3 augsutus, geeft CinemaKoksijde ook films weer in 3D! Een première voor onze Westkust-regio. Vanaf komende week worden zowel de Smurfenfilm als "The Green Lantern" in 3 dimensies vertoond. Beslist 'ns doen! Voor de programmatie, klik hier!

Wuk...?

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Awel: de zomervakantie is zoals deze maiskolf. Halverwege.

Veurne Kermis start met luide knal

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Veurne

Je kon zaterdagavond op de openingavond van de Veurnse Julifoor op de koppen lopen op de Grote Markt, de Appelmarkt en de Sint-Denisplaats. Na de traditionele ontvangst van de foorreizigers in het Landshuis bliezen om 20 uur de bazuinblazers de kermis op gang vanop de Belforttoren. Hierop verklaarde burgemeester Jan Verfaillie en schepen van feestelijkheden Jef Goens de Julifoor officieel voor geopend. Een fiere Lukas Vandamme, leerling van de VBS Nieuwstad kreeg burgemeester Jan Verfaillie zelfs de eer het lint door te knippen. Meer weten: klik "Verder lezen".

De Boetprocessie in beeld

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Veurne

Gisteren (zondag) trok de Boetprocessie alweer door het hartje van Veurne. Telkens weer toch een heel speciaal moment. Onze huisfotograaf Alfred Penel legde het unieke gebeuren vast op de gevoelige plaat. Klik "Verder lezen" om diens fotoalbum in de kijken...

Voorraad uitgeput!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

't Is gebeurd! De allerlaatste Westkust-shirts zijn de deur uit. Af en toe wordt er eentje gespot of een of ander festival, beachparty of andere braspartij. Waarvoor dank! Volgend jaar gaan we er opnieuw voor!

Xbeach Festival: eerste lichting foto's!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

't Is voorbij, die eerste editie van Xbeach. Organisatorisch zat alles strak in het pak en de sfeer zat er goed in. Alleen had er best wat meer volk op mogen afkomen. De camping was dan weer een succes. Anyway: ziehier alreeds een eerste lichting foto's, van onze huisfotograaf Freddy Penel... Klik "Verder lezen" om het foto-album in te kijken.

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›