Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13, klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Englebert wordt nieuwe dirigent van KVVC

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

KVV Coxyde raast door de transferperiode als Bart De Wever in een MacDonalds. Deze middag maakte blauwwit zijn achtste inkomende transfer bekend. En wat voor één! Niemand minder dan 30-voudig Rode Duivel én Club-icoon Gaëtan Englebert zette zijn krabbel onder een 2-jarig contract. Koksijde's nieuwe nummer 8 moet zowat de dirigent worden van "het nieuwe Koksijde". Wij hadden een exclusieve babbel met de speler én met een glunderend KVVC-bestuur. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Obama versus Albert: 1-0.

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Onze Albert mag nog zo zijn best doen: de speeches van Obama zullen altijd interessanter zijn.

Bye-bye Summerfoot!

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

Met de match KV Mechelen - Cercle Brugge viel woensdagavond het doek over Summerfoot 2012. Organisatoren blikken tevreden terug. Vooral de 2 oefenwedstrijden van Club Brugge -de populairste ploeg van 't land- brachten heel wat volk op de been. Onze fotograaf Freddy Penel was uiteraard weer present, en schotelt u volgaarne dit fotogalerijtje voor. En o ja, voor de fans: Malinwa-Cercle eindigde op 1-1.

Albert is pissed!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Maar daar trekken wij ons niets van aan, oewaarde landgenooten! Geniet van deze vrije dag!

Weg met die vuilniszakken in het straatbeeld

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

De Panne maakt komaf met vuilniszakken in het straatbeeld. Op dagen dat er geen huisvuilophaling is, kunnen inwoners en toeristen immers terecht bij een tweede (!) ondergrondse afvalcontainer, weliswaar tegen kleine vergoeding. Meer weten, klik "Verder lezen".

Vanavond Lifeguard Party!

Door Wouter Verheecke in de categorie uittip voor de regio Koksijde

En hop, 't is weer voorbij, dat derde vakantieweekend met zijn vele uitgaansmogelijkheden... Vielen jouw plannen voor die tweedaagse iets te letterlijk in het water door de aanhoudende regen? Niet getreurd, want in deze 'zomermaanden' kunnen we natuurlijk ook tijdens de week feesten! Zo is er vanavond (woensdag) de Lifeguard Party. Meer weten? Klik "Verder lezen"!

Vanavond laatste Summerfoot-match

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Heden (woensdag) valt het doek over Summerfoot Koksijde, en dit met de partij van KV Mechelen tegen de Cercle Brugge. De match start om 19.30 uur in het Henri Houtsaegerstadion. Tickets zijn nog verkrijgbaar (10 euro piek). Meer info hier.

Very Irritating Police, zeg je?

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

De Nieuwpoortse veerdienst staat paraat!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Nieuwpoort

Een paar dagen geleden brachten wij u alreeds de blijde boodschap: Nieuwpoort heeft zijn fonkelnieuwe en vooral ook gratis veerdienst in gebruik genomen. Onze fotograaf Freddy Penel ging het zelf 'ns checken en kwam met een beeldgalerijtje terug. Zo kennen we hem. Klik hier voor een impressie!

Tik 'm op de kop!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

De promomachine van Xbeach Festival draait op volle toeren, voorwaar! Thans pakken de vlijtige organisatoren zelfs uit met een piekfijne t-shirt actie. De hippe hebbedingen, getekend Quicksilver (hem) en Roxy (haar), krijg je gratis wanneer je je festivalticket aanschaft op de Lifeguardparty (nu woensdag in de Witte Burg te Oostduinkerke) of op de Side Shore Beach Bash (nu donderdag op 't strand van De Panne). Jaja: G.R.A.T.I.S.! Nie geweune. Klik hier voor meer info.

Bietsjbésj!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio De Panne

Drukke dagen op til, lekker doorspekt met wat fijne party's. Zoals deze hier: de Sideshore Beach Bash. Geen gewoon fuiftje, neem dat maar van ons aan. Onze partycrasher/muziekspecialist Wouter vertelt u er alles over. 't Is te zeggen: we hebben de tekst geript van zijn site. Moet kunnen. Alehow: klik "Verder lezen"!

"Westkust ze" vanop 't dak van de wereld!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Groeten vanuit Nepal, alwaar de spreekwoordelijke voorzitter van onze sympathieke Westkust-lezersgilde Harry Decrop onze blijde boodschap uitdraagt. Westkust ze, high in the sky! Sterk staaltje. We belonen Harry bij thuiskomst in Baaldje wel met wat lekkers. Ook prijsje binnenrijven? Wel, vergeet onze Westcoaststyle-wedstrijd niet!

Kunstmarkt Nieuwpoort: de foto's

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Nieuwpoort

Dit weekend pakte Stad Nieuwpoort uit met een echte Kunstmarkt in typische Montmartre-stijl. Onze huisfotograaf trok vismijnwaarts en keerde terug met een fijn fotogalerijtje. Klik hier om ze in te kijken...

Blij dat goed afgelopen is...

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Nu we deze beelden zien, zijn we blij dat onze "Planking aan de Westkust"-wedstrijd goed is afgelopen...

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›