Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- februari '14: klik hier.

- december '13, klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Ernstig tramongeval in Oostduinkerke

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

(woendag 14.40 uur) Zopas, zo rond 14.30 uur, is de kusttram in Oostduinkerke op een kraan gebotst. De trambestuurder zit momenteel nog altijd gekneld in zijn cabine. Er zouden ook enkele kinderen gewond zijn. Meer info is momenteel niet voor handen, doch we houden u op de hoogte.

UPDATE! Meer info hier.

Voor de zevende keer: nee!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Veurne

Voor de zevende keer op rij krijgt Electrabel lik op stuk: er mogen geen windturbines komen in Veurne. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Planking: alweer een nieuwe foto!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Planking aan de Westkust lanceren? Jazeker: het lukt. Heden bereikte ons deze leuke foto van Julie Herreman. Zo zie je maar: 't moet niet altijd extreem zijn om mooi te zijn. Julie krijgt van ons een Marcelleke van Banana Moon cadeau! Check de voorbije bijdragen hier!

Inhuldiging Noterdaemestraat in beeld

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Vorige zaterdag werd de E.H. Hendrik Noterdaemestraat plechtig ingehuldigd. Hendrik Noterdaeme was in vroegere tijden de welhaast legendarische directeur van de hotelschool Ter Duinen. De nieuwe straat is gelegen nabij de Burgweg en de Ganzestraat, en leidt naar het blindengeleidehondencentrum "Vrienden der Blinden". Voor de volledige fotoreportage, klik hier.

Planking aan de Westkust: gewaagd!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Owzekerst! De planking-foto's worden almaar gewaagder! Ziehier een inzending van Adriaan Logier, notoir Hoppeschopper en fuifbeest. De waaghals van dienst is Thomas Cattoor, eveneens hoppedinges en party-animal. Let wel jongens en meisjes: do not try this at home! Zoals reeds gevraagd in onze eerste oproep: het is niet de bedoeling dat u er breuken (of iets anders) aan overhoudt. Maar goed: deze jongens houden er wél iets aan over. Zij mogen een Marcelleke van Banana Moon kiezen voor hun lief! Of hun mama. Dit was niet de eerste, niet de tweede, maar de derde inzending. Who's next? 

In primeur: de Summerfoot-affiche

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Jawel, dierbare sportvriend! Het aftellen is alweder begonnen. Ziehier de stijlvolle affiche van Summerfoot 2011, in primeur dan nog! Over enkele weken schotelt KVVC ons alweder voetbal van de bovenste plank voor. Maar liefst 7 eersteklassers zakken af naar het Henri Houtsaegerstadion. Tegelijk lopen zowel KAA Gent, landskampioen KRC Genk als Het Grote Club Brugge stage in Koksijde. Dat wordt smullen! Meer weten? Klik "Verder lezen".

Planking aan de Westkust: nieuwe foto's!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Jazeker: de planking-hype breekt dan toch door aan onze Westkust! Na de fijne eerste bijdrage van Mieke Capoen, volgt hier een tweede lichting. Met dank aan Dirk Vanoverberghe uit Koksijde-Dorp. Hij zal zijn vrouwtje mogen plezieren met een spits marcelleke van Banana Moon, alstublieft! Ook deelnemen? Lees dan hier eerst effe de reglementen, aub. Voor meer foto's, klik "Verder lezen"!

't Regent weer...

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Maar op maandag vinden wij dat minder erg...

Xbeach Festival: dé affiche

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Yep: de kwieke jongens en hupse meisjes van Xbeach zitten op kruissnelheid. Heden wordt de vernieuwe website gelanceerd en vooral: de definitieve affiche plechtig gepresenteerd. Sla gade! En klik op de affiche om de site te cheken.

Mélissa's maandagse nieuwssprokkeltjes!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Onze Westkust kende een schitterend O.L.H.H.-weekend, zo blijkt. Een paar schaduwkantjes echter. Naast enkele (kleinere) diefstallen was er ook een vechtpartij op de wijkfeesten in Nieuwpoort (o, ironie) én op het Visserijmuseum in Oostduinkerke werd graffiti aangebracht. Ons Mélissa vertelt er u alles over. Klik "Verder lezen".

Opendeurdag "Vrienden der Blinden"

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Dit weekend pakte het blindegeleidehondenopleidingscentrum (pfjoew, wat een woord!) "Vrienden der Blinden" in Koksijde uit met een Opendeurdag. Onze huisfotograaf Freddy Penel ging uiteraard een kijkje nemen. De doelgroep van de vzw zal er weinig aan hebben, maar voor de rest: bekijk hier de fotogalerij.

Nieuwe promofilm Koksijde

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Door de internetisering van onze maatschappij kent het bewegend beeld een steile opgang. En dus speelt de Dienst Communicatie der gemeente Koksijde-Oostduinkerke in op die trend. Na de promofilm over de Golf Ter Hille, presenteren wij u volgaarne de splinternieuwe promofilm over de kwieke gemeente. Het filmpje zal op diverse evenementen, beurzen, tv-zenders en sportevenementen (cfr. WK Cyclocross 2012) afgespeeld worden. Bekijk hier de versie 3 miunuten ofwel de versie 30 seconden.

Zondagtip: de Sporkin wandel- en fietsdag

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

De weersvoorspellingen zijn nogal link, doch het zou de eerste keer niet zijn dat Sabine Haagedoren de spreekwoordelijke bal misslaat. Vandaar dus deze gezellige tevens sportieve en familiale uittip: de Sporkin wandel- en fietsdag. Morgen, zondag 5 juni in en rond Veurne. Meer weten? Klik "Verder lezen", tiens!

Planking aan de Westkust: eureka!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

De eerste poging liep uit op een sisser, doch na de tweede poging: eindelijk reactie. En wel van Mieke Capoen, de sympathieke spring-in-'t-veld van boetiek Rufus in Koksijde-city. Zij kon haar collega's overtuigen om te "planken" en krijgt van ons én vooral van Banana Moon een spits marcelleke cadeau! In een kleur naar keuze dan nog: groen, fuchsia, wit of turkoois.

We want more, natuurlijk. Dus mail uw planking-foto's als de bliksem naar fre@westkustmedia.be. De mooiste plaatjes worden beloond met een t-shirt uit onze eigen collectie ofwel uit de Banana Moon-collectie. Hier zetten we nog 'ns alle regeltjes op een rijtje.

Black Eyed Peas: funny & freaky

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Zomerzot op zaterdag! Check deze kippenvel flashmob van de Black Eyed Peas. Freaky, écht! Funny is dan weer deze gsm-versie. Klik "Verder lezen".

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›