Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

KVVC - Heppignies: de foto's

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

Zoals genoegzaam bekend kon Koksijde gisteren opnieuw winnen, deze keer tegen Heppignies-Lambusart (2-1). Onze huisfotograaf Freddy Penel trakteert ons thans graag op een fotoreeks. Klik "Verder lezen" om erin te neuzen.

Tanghe bezorgt KVVC de volle buit

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

Koksijde is goed op dreef. Blauwwit kon vanavond (woensdag) immers winnen van Heppignies-Lambusart met 2-1. De onvermijdelijke Karel Ternier bracht KVVC al vroeg op voorsprong, maar dan werd het -tegen de gang van het spel in- plots 1-1. In het laatste kwartier scoorde ancien Karel Tanghe de winning goal. 2-1, Koksijde blijft aan de top in derde klasse. En er is nog meer goed nieuws: volgende thuismatch mag Koksijde opnieuw in eigen stadion afwerken...

Kijktip: Exotische liefde

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Op zoek naar een human interest-programma op zeldzaam, euh, hoog niveau...? Welaan dan: Exotische liefde, vanavond om 22.05 uur op VT4 (aflevering 3). Het programma volgt het wel en wee van een flink aantal Vlamingen met een lange afstandsrelatie. Zoals deze Johny hier, die ein-de-lijk beseft dat de verrukkelijke Elena uit Rusland hem flink gelicht heeft. Sterker nog: ze is niet eens verliefd op de man! Pijnlijk. Kijken, dus. Check alvast deze filmpjes, kwestie van toch wat ingewerkt te zijn... 

Ook Johan Blieck is kandidaat-burgemeester

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

De Panne zet zich schap voor de gemeenteraadsverkiezingen. Eén dag nadat bekend raakte dat Ann Vanheste als lijsstrekker naar de kiezer stapt, maakt ook CD&VPlus haar lijsstrekker bekend. Met name Johan Blieck (50), die momenteel aan zijn derde legislatuur als gemeenteraadslid bezig is. Landbousingenieur Blieck is tegelijk ook provincieraadslid voor de CD&V. Huidig OCMW-raadslid Sabine Van der Maelen (40) krijgt de tweede plaats toegewezen.

De "Gordel rond Koksijde" deelt prijzen uit

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Dit weekend werden de winnaars bekendgemaakt van de fietszoektocht "Gordel rond Koksijde". Klik "Verder lezen" voor meer info... (Foto Freddy Penel)

KVVC keert terug naar het Houtsaegerstadion

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

Vanavond speelt KVV Coxyde haar laatste thuiswedstrijd op Oostduinkerkse bodem. De aanleg van het nieuwe kunstgrasveld in het Henri Houtsaegerstadion te Koksijde loopt immers van een leien dakje. De aannemer verwacht dat het veld speelklaar zal zijn tegen de volgende thuiswedstrijd. Die grijpt plaats op zondag 25 september. Meer weten, klik "Verder lezen".

Ann Vanheste: kandidaat burgemeester

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

Dit weekend raakte in De Panne bekend dat kamerlid Ann Vanheste, tevens dochter van de betreurde oud-burgemeester Willy Vanheste, als lijsttrekker naar de stembus trekt volgend jaar. Zij is dus kandidaat-burgemeester. Tegelijk werd de naam van haar lijst bekend gemaakt: DAS. Wat staat voor De Panne - Adinkerke Samen. De partij biedt onderdak aan SP-a'ers en onafhankelijken. Klik "Verder lezen" en lees het officiële persbericht.

Mooie fotoreeks "10 jaar Quartier Sénégalais"

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Het Koksijdse Quartier Sénégalais werd precies tien jaar geleden beschermd als dorpsgezicht. En naar aanleiding van Open Monumentendag werd dit heuglijke moment met de nodige luister gevierd. Klik "Verder lezen" en snuister in de mooie fotogalerij van onze huisfotograaf Freddy Penel. Doen!

Handenarbeid!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Hopelijk komt Westkust Magazine nooit in deze rubriek terecht...

Quote van de dag!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Yep: we lanceren een nieuw rubriekje! De uitspraak van de dag. Deze komt heden op naam te staan van Jef Goens, schepen van Toerisme van Veurne. Hij laat de discussie rond toeristische borden aan zich voorbij gaan en sust: "Wie naar de zee wil, weet die wel liggen." Pittig detail: Veurne behoudt zijn bord ;-)

Inzendingen voor de "Quote van de dag" zijn van harte welkom! Dus laat die grappige zinspelingen op de (plaatselijke) actualiteit maar komen! Mail naar fre@westkustmedia.be !

Beat&Bang conquers Laundry Day: the movie

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Westkust

Juplààà! Na de korte update en de fotoreportage, trakteren wij u thans graag op het videoverslag van Beat&Bang's triomftocht doorheen Laundry Day. Filmpje getekend Nick Seys, natuurlijk!

Opmerkelijke golfer in Oostduinkerke

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Merkwaardig bezoek op het strand en de zeedijk van Oostduinkerke, afgelopen weekend. De Nederlandse topgolfer Ronald Boef demonstreerde er zijn talent en zijn coach en vader Rein gaf een initiatie aan de geïnteresseerde kinderen. Wat er zo merkwaardig is aan deze heren? Lees verder en je komt het te weten!

Voetbalbal!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Voetbalvrienden, spitst de oren! Want komend weekend, met name op zaterdag 17 september, pakt KVV Oostduinkerke uit met het "Bal van het Voetbal". De groengele feestpartij grijpt plaats in het CasinoKoksijde, en dit vanaf klokslag 20 uur. Voor de muzikale omlijsting zorgen onder andere De Romeo's, Sergrio en deejay Danny Burki. Inkomkaarten kosten 20 euro piek in VVK, 25 euro ADD. Om te bestellen, klik hier! Aanradertje!

Studio Westkust : Zowel Koksijde als Oostduinkerke halen 3 punten

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Koksijde, Oostduinkerke en Veurne brengen de 3 punten mee naar huis, Adinkerke verdeelt de punten en onze andere westhoekploegen laten de punten liggen......   Lees verder

Het! Is! Weekend!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

...en voor wie méér wil dan bier, pizza en tetjes, zetten we een paar uittips op een rijtje. Klik "Verder lezen" en verneem wat er dit weekend zoal te doen is in onze regio. Klikkerdeklik!

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›