Lees onze jongste nieuwsbrieven!

Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Beat & Bang: de gloriedag in beeld

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Westkust

Paar dagen geleden berichtten wij u al over "Beat & Bang"'s gloriedag op Laundry Day. Thans komt fotograaf Laurenz Rabaut op de proppen met een waanzinnig mooie fotoreportage. Klik hier en check zijn blog. Doen!

Koksijde reikt architectuurprijzen uit

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Maandag jongstleden werden in de Koksijdse Kokpit de tweejaarlijkse Architectuurprijzen uitgereikt. Klik "Verder lezen" voor een volledig verslag én een fotoreportage.

Beat & Bang kickt ass op Laundry Day

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Het moest hun moment de gloire worden en dat werd het ook. Vorig weekend mocht Beat & Bang optreden op de “Whoop-Whoop”-stage van Laundry Day in Antwerpen. Eén uur lang lijmden Ben Peperstraete, Ramses Vandelanotte en Bram Wallyn de vettigste beats met bravoure aan elkaar. Resultaat: een uitzinnige menigte, met op kop uiteraard drie dubbeldekkers meegereisde fans uit onze Westkust. Hoedje af, jongens. Meer hierover volgt nog, herlees ondertussen nog ‘ns het “Beat & Bang”-interview uit Westkust Magazine, editie december 2011. Lees ook Wouters Westoek-recensie, hier.

Koksijde wil tram ondergronds

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

De discussie rond de eventuele tram naar Veurne blijft aanhouden. Nadat het gemeentebestuur al liet weten dat voor haar énkel het tracé Ster der Zee bespreekbaar is, komt het met een nieuw voorstel op de proppen. Koksijde wil immers dat de tram ondergronds gaat ter hoogte van de Zeepanne-rotonde (troendpunt-van-de-géébéé, lik damme zeggen). Dit om files en verkeersonveilige situaties te vermijden. Wordt gegarandeerd vervolgd!

Werken Cabin'Art geveild!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Dit weekend werden in de Kerkepannezaal te Sint-Idesbald de werken van Cabin'Aert geveild. Onze huisfotograaf Freddy Penel was present en kiekte erop los. Klik "Verder lezen" om zijn fotogalerij te bekijken.

Studio Westkust: definitieve start provinciaal voetbal

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Wachtende op de nieuwe veld behaalt Koksijde een mooie overwinning. De Panne graait ook in zijn eerste wedstrijd in een nieuwe reeks eveneens de volle pot binnen. Lees verder.

Bierproeverij in Veurne!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

Horeca Veurne organiseert morgen zaterdag vanaf 17 uur de regiowijd gekende Bierproeverij. Met een degustatieglas in de hand kan men op de Grote Markt terecht aan een 12-tal bierstanden. Het degustatieglas kost 5 euro piek. Een prikje. Meer weten? Klik "Verder lezen"!

Veiling Cabin'Art Sint-Idesbald

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

St-Idesbald Cabin’Art 2011 voor de wind! Na twee zeer geslaagde editie op een rij, kondigt de derde zich reeds veelbelovend aan. Met het nieuwe thema “ Speelse wind aan het strand “ als rode draad, brengen 20 hedendaagse kunstenaars creatieve schilderwerken op de strandcabines van St-Idesbald tot stand.

En jij? Wat doe jij na de herexamens...?

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Al meer dan tien jaar organiseert Scouts Zeedustra Koksijde hun "Wat doe je na de examens"-fuif.  De laatste edities vonden plaats op het plein aan Ster der Zee in Koksijde.  Maar de laatste editie op zaterdag 25 juni werd verstoord door een ongenode gast: een gaslek.

Veiligheidshalve werd besloten iedereen te evacueren, en werd de fuif dus afgelast. Doch niet getreurd. Ook een fuif heeft recht op een herkansing. En dus pakken de Scouts uit met een “Wat doe je na de HERexamens…?”-fuif. Afspraak volgende week zaterdag, 10 september. Meer weten? Klik “Verder lezen”.

Eén jaar Westkustmagazine.be: “the best of...”

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Hiep, hiep, hiep, deze blog is jarig! Vandaag 1 september mogen we ons eerste kaarsje uitblazen. En of we daar trots op zijn. Op één jaar tijd kreeg deze blog zomaar eventjes 164.227 unieke (!) bezoekers over de virtuele vloer (1 computer = 1 unieke bezoeker). Samen waren deze fijne mensen, u dus, goed voor een half miljoen paginaweergaves. En er zitten flink wat -pardonnez nous le mot- vetzakjes onder u. Onze statistieken worden immers aangevoerd voor wreed schoon vrouwvolk. Daar lust u wel pap van. Alehow: klik “Verder lezen” voor een “Best Of”, likdammezeggen.

Bulskamp lacht!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Veurne

Komende zaterdag 3 september is het weer lachen geblazen in Bulskamp. Dan pakt de plaatselijke Feestraad naar jaarlijkse gewoonte immers uit met een avondje standup-comedy. Gasten dit jaar zijn Bart Cannaerts en Xander De Rijcke. Afspraak in de sportzaal van het Coberghersportpark. Meer info hier: www.feestraadbulskamp.be. En voor een voorsmaakje, klik "Verder lezen". 

Morgen zijn we jarig!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Yep: op 1 september bestaat Westkust Magazine's nieuws- en funblog precies één jaar. En dan brengen wij u een summier overzichtje, natuurlijk. Een "Best of", zeg maar.

Veurne in "Vlaanderen Vakantieland"

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Veurne

Westkusters: stem dit weekend zeker af op één, want het schone Veurn emaakt haar opwachting in "Vlaanderen Vakantieland". Klik "Verder lezen" om er meer over te vernemen.

JP & Jo zetten evergreens op cd

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Jean-Pierre Faict uit De Panne en Johan Bouttery uit Oostduinkerke vormen al twintig jaar een muzikaal duo. Met succes coveren ze hits uit de jaren vijftig en zestig. Het duo treedt zowel op in danszalen als in de openlucht, tijdens volksfeesten of in toeristische centra. Thans brengen Jean-Pierre en Johan een cd uit met evergreens uit de gouden jaren. Daarmee komen ze tegemoet aan een veelgestelde vraag vanuit het publiek. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Mannen!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›