Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Natuurfestival in De Panne: de foto's

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio De Panne

Het voorbije weekend stond Moedertje Natuur centraal in De Panne. Freddy Penel ging een kijkje nemen. Klik "Verder lezen" en check zijn fotogalerij.

Studio Westkust: warme speeldag!

Door Fre Devos in de categorie - voor de regio -

Zomerse temperaturen doen onze Westkustploegen zweten ! Geel-groen en geel-groen-zwart behalen als enige de overwinning.

Feelin' so fly!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

Horus, de rappende Pannenaar, strikes again! Thans komt hij op de proppen met deze piekfijne track annex videoclip met zijn hiphopmaatjes Elo-D en Larry B. En met dit lekkere weertje voelen wij ook nogal fly. So click play & enjoy!

In huidig nummer van Westkust Magazine kan u onder andere een paginagroot interview lezen met Horus. Voor onze e-vriendjes plaatsen we het artikel eerstdaags online.

Nog snel voor de herfst toeslaat!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Stem op de schildpad!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Nieuwpoort

"Searching for Utopia", het welbekende Nieuwpoortse kunstwerk van Jan Fabre, werd geselecteerd om te worden opgenomen in de energiekalender van 2012. En uiteraard wil heel Nieuwpoort dat "hun" schildpad geselecteerd wordt, natuurlijk. Geef ze dus een duwtje in de rug en stem de schildpad hier de kalender op. Doen!

Dit weekend: Natuurfestival in De Panne

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio De Panne

Op 1 en 2 oktober vindt voor de vierde keer het Natuurfestival plaats. De Panne wordt opnieuw dé plaats bij uitstek voor een weekend vol natuurbeleving, educatie en animatie voor het hele gezin!

Ilse Thieren domineert talentenjacht

Door Wouter Verheecke in de categorie actua voor de regio Veurne

Ilse Thieren, de 18-jarige blondine die hier eerder dit jaar onze harten stal met haar inzending voor Idool 2011, heeft afgelopen weekend vriend en vijand verrast op de tweede talentenjacht van Top Music. De Veurnse Christina Aguillera sleepte er zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht en keerde dus met drie dagen studio-ervaring én een waardebon van €500 van de organiserende Veurnse muziekwinkel naar huis. Faut le faire!

Oververdiend overigens, bewijzen de filmpjes op haar YouTube-kanaal. Voor wie benieuwd is naar de andere winnaars: klik op 'verder lezen'!

Quote van de dag: "Stel je voor: de Zeelaan autovrij op zaterdagochtend."

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

José Decoussemaeker, De Panne's bekendste blogger, breekt een lans voor een verkeersvrije Zeelaan op zaterdagvoormiddag. Want da's "marktdag" in De Panne. Een voorstel naar Koksijds model, zo blijkt. Lees het volledige pleidooi (én de reacties) op De Bliedemaker.

En wat zou jij doen...?

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Mathilde ien de Oewestoek!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Westkust

Zoals hier reeds eerder aangekondigd, bracht Prinses Mathilde gisteren een bezoek aan onze regio. Onze huisfotograaf trok mee in haal kielzog en kiekte een fijne fotogalerij bij elkaar. Klik "Verder lezen" om de plaatjes te bekijken...

Freddy lééft!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

YouTube-hit van 't moment!

Quote van de dag: "Auchan Roncq dankt succes aan de Vlamingen"

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Een opmerkelijke uitspraak toch in Het Laatste Nieuws. Volgens Eric Moerman, directeur van de Auchan in Roncq, is het succes van zijn filiaal voor het grootste stuk te danken aan de Vlamingen, meer bepaald de Westkusters. De man maakt dan ook doelbewust jaar-in-jaar-uit reclame in onze regio. In Roncq shoppen Vlamingen gemiddeld voor 100 euro, Fransen voor 80 euro.

Oostduinkerks talent op Kzoom!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Morgen dinsdag, klokslag 19.40 uur, vertoont vtm Kzoom "Plankton Invasion". De dolkomische en knapgemaakte tekenfilm werd bedacht en getekend door Joeri Christiaen, een jong talent uit Oostduinkerke. Het strand van Oostduinkerke vormt trouwens het decor van de tekenfilm. Met "Plankton Invasion" wil Joeri tevens ode brengen aan zijn vader, die zijn leven lang visser was. De carrière van Joeri Christiaen kent een steile opgang. Tegenwoordig woont en werkt de Oostduinkerkenaar in Parijs. Onthou die naam, we horen er nog van! 

Free snow? Freego!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Dat de kwieke jongens en hupse meisjes van Freego niet verlegen zitten om een stuntje meer of minder, wisten we al. Thans pakken de sneeuwfreaks uit met een zoekwedstrijd. Prijs? Een gratis skitrip! Meer weten, klik "Verder lezen"!

Studio Westkust: KVVC wint op nieuw kunstgrasveld

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Koksijde heeft haar eerste match op haar fonkelnieuwe kunstgrasveld gewonnen met 2-0. Ook Oostduinkerke haalde de volle buit binnen. Meer resultaten van meer Westkust-ploegen: klik "Verder lezen". 

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›