Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Quote van de dag!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Yep: we lanceren een nieuw rubriekje! De uitspraak van de dag. Deze komt heden op naam te staan van Jef Goens, schepen van Toerisme van Veurne. Hij laat de discussie rond toeristische borden aan zich voorbij gaan en sust: "Wie naar de zee wil, weet die wel liggen." Pittig detail: Veurne behoudt zijn bord ;-)

Inzendingen voor de "Quote van de dag" zijn van harte welkom! Dus laat die grappige zinspelingen op de (plaatselijke) actualiteit maar komen! Mail naar fre@westkustmedia.be !

Beat&Bang conquers Laundry Day: the movie

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Westkust

Juplààà! Na de korte update en de fotoreportage, trakteren wij u thans graag op het videoverslag van Beat&Bang's triomftocht doorheen Laundry Day. Filmpje getekend Nick Seys, natuurlijk!

Opmerkelijke golfer in Oostduinkerke

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Merkwaardig bezoek op het strand en de zeedijk van Oostduinkerke, afgelopen weekend. De Nederlandse topgolfer Ronald Boef demonstreerde er zijn talent en zijn coach en vader Rein gaf een initiatie aan de geïnteresseerde kinderen. Wat er zo merkwaardig is aan deze heren? Lees verder en je komt het te weten!

Voetbalbal!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Voetbalvrienden, spitst de oren! Want komend weekend, met name op zaterdag 17 september, pakt KVV Oostduinkerke uit met het "Bal van het Voetbal". De groengele feestpartij grijpt plaats in het CasinoKoksijde, en dit vanaf klokslag 20 uur. Voor de muzikale omlijsting zorgen onder andere De Romeo's, Sergrio en deejay Danny Burki. Inkomkaarten kosten 20 euro piek in VVK, 25 euro ADD. Om te bestellen, klik hier! Aanradertje!

Studio Westkust : Zowel Koksijde als Oostduinkerke halen 3 punten

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Koksijde, Oostduinkerke en Veurne brengen de 3 punten mee naar huis, Adinkerke verdeelt de punten en onze andere westhoekploegen laten de punten liggen......   Lees verder

Het! Is! Weekend!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

...en voor wie méér wil dan bier, pizza en tetjes, zetten we een paar uittips op een rijtje. Klik "Verder lezen" en verneem wat er dit weekend zoal te doen is in onze regio. Klikkerdeklik!

Geef uw mening!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

De Vlaamse Overheid herschikt de toeristische borden langsheen de snelwegen (meer info hier). Hierdoor dreigen zowel Nieuwpoort als Koksijde hun bruine bord te verliezen. Laat het je koud? Of maakt het je boos? Antwoord de poll op onze Facebook-fanpagina!

Gezocht: jong muzikaal talent!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Veurne

Op 24 september 2011 gaat de tweede editie van de talentenjacht van Top Music door in zaal Zonnebloem te Veurne. Voor deze talentenjacht zijn de muziekfanaten van Top Music nog opzoek naar lokaal talent. 
Inschrijven kan op www.top-music.be. Meer weten? Klik "Verder lezen"!

Siegfried Geryl trekt Veurnse VIA-lijst

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Veurne

Dik 13 maanden scheiden ons nog van de gemeenteraadsverkiezingen 2012. Het moment dus waarop de politieke pionnen positie kiezen. De nieuwe Veurnse partij "Veurne in actie", kortweg VIA, maakt vandaag alvast diens lijsttrekker bekend. Met name huidig oppositieraadslid Siegfried Geryl (foto). VIA is een kartellijst van Open VLD, aangevuld met onafhankelijken. Klik "Verder lezen" en lees het VIA-persbericht.

Beat & Bang: de gloriedag in beeld

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Westkust

Paar dagen geleden berichtten wij u al over "Beat & Bang"'s gloriedag op Laundry Day. Thans komt fotograaf Laurenz Rabaut op de proppen met een waanzinnig mooie fotoreportage. Klik hier en check zijn blog. Doen!

Koksijde reikt architectuurprijzen uit

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Maandag jongstleden werden in de Koksijdse Kokpit de tweejaarlijkse Architectuurprijzen uitgereikt. Klik "Verder lezen" voor een volledig verslag én een fotoreportage.

Beat & Bang kickt ass op Laundry Day

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Het moest hun moment de gloire worden en dat werd het ook. Vorig weekend mocht Beat & Bang optreden op de “Whoop-Whoop”-stage van Laundry Day in Antwerpen. Eén uur lang lijmden Ben Peperstraete, Ramses Vandelanotte en Bram Wallyn de vettigste beats met bravoure aan elkaar. Resultaat: een uitzinnige menigte, met op kop uiteraard drie dubbeldekkers meegereisde fans uit onze Westkust. Hoedje af, jongens. Meer hierover volgt nog, herlees ondertussen nog ‘ns het “Beat & Bang”-interview uit Westkust Magazine, editie december 2011. Lees ook Wouters Westoek-recensie, hier.

Koksijde wil tram ondergronds

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

De discussie rond de eventuele tram naar Veurne blijft aanhouden. Nadat het gemeentebestuur al liet weten dat voor haar énkel het tracé Ster der Zee bespreekbaar is, komt het met een nieuw voorstel op de proppen. Koksijde wil immers dat de tram ondergronds gaat ter hoogte van de Zeepanne-rotonde (troendpunt-van-de-géébéé, lik damme zeggen). Dit om files en verkeersonveilige situaties te vermijden. Wordt gegarandeerd vervolgd!

Werken Cabin'Art geveild!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Dit weekend werden in de Kerkepannezaal te Sint-Idesbald de werken van Cabin'Aert geveild. Onze huisfotograaf Freddy Penel was present en kiekte erop los. Klik "Verder lezen" om zijn fotogalerij te bekijken.

Studio Westkust: definitieve start provinciaal voetbal

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Wachtende op de nieuwe veld behaalt Koksijde een mooie overwinning. De Panne graait ook in zijn eerste wedstrijd in een nieuwe reeks eveneens de volle pot binnen. Lees verder.

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›