Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Slik.

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Of waartoe roddelen en pesten leiden kan.

Apocalyps aan de Westkust!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Was als het einde nabij is? Wel, zou zou onze Westkust er dan kunnen uitzien. Master of Photoshop Bart Dewulf (Pépàslife Creations) uit Alveringem kiekte enkele bekende plaatsen uit onze regio, en toverde de foto's om tot deze knappe apocalyps-foto's. Klik "Verder lezen" voor meer!

Studio Westkust : Thuisnederlaag voor Koksijde !

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Koksijde alsook Veurne en De Panne verliezen kostbare punten. Oostduinkerke en Nieuwpoort verdelen de punten .....

En er zullen ook pannenkoekjes zijn!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Yep, morgenochtend (zondag, dus) is het zover: dan grijpt ons gezellig ontbijt t.v.v. "Music For Life" plaats! En dit kunnen we u reeds meegeven: het buffet wordt méééga! Mega-veel en mega-lekker! Tel daarbij nog een fijne bleusset (dankjewel, Just As June), een prima presentatie (dankjewel Ilse Chamon) en uiteraard Hoog Bezoek uit Spanje (dankjewel Sinterklaas en Zwarte Pieten). En dank alvast ook medewerkers en sponsors!

Inschrijven kan nog, maar liefst nog voor 18 uur en per mail naar fre@westkustmedia.be. Last call! We zitten momenteel (zaterdag 12 uur) op een zuchtje van de 150 personen!

Spanning en actie in 't Sycod!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Zeilwagenliefhebbers trekken dit weekend best 'ns Oostduinkerkewaarts, want daar grijpt op dit moment de Sycod Cup plaats. En met deze strakke wind halen zeilwagens al gauw 80 à 100 km/uur. De wedstrijd staat open voor klasse 3 en 4. De manches gaan door tussen 12 en 15 uur, en dit zowel op zaterdag als op zondag. Ook Europees Kampioene Sofie Saubain (wiens interview in de Eindejaarsspecial van Westkust Magazine staat), neemt deel.

Ontroerend.

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Wellicht de meest ontroerende foto die u vandaag te zien krijgt.

Korpschef Nico Paelinck op de rooster

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Bejubeld en verguisd: de korpschef van de Politie Westkust laat niemand koud. Het politiebeleid van onze politiezone haalde bovendien meerdere malen het nationale nieuws, denk maar aan de gecontesteerde VIP-patrouilles. Anyway: op vrijdag 9 december ek. geeft Jong VLD Koksijde-Oostduinkerke Nico Paelinck de kans om zijn beleid toe te lichten. Nadien is er de mogelijkheid om vragen te stellen of zelfs om in dialoog te treden. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Aanrijding Hoge Blekker: slachtoffer nog steeds kritiek

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Het slachtoffer van de zware aanrijding vorige maandag aan de voet van de Hoge Blekker, verkeert nog steeds in kritieke toestand. De 25-jarige jongeman uit Ieper werd aangereden door een 25-jarige brandweerman uit Koksijde. De chauffeur reed volgens het parket niet te snel en hield zich aan alle verkeersregels. Hoe dan ook: een zeer spijtig ongeval. 

Los over de 100!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Koksijde

Jawohl, lieber Freunde! Ons ontbijt voor 't goede doel (Music For Life, met name) is aardig op weg om een doorslaand succes te worden. Het gezellige gezins-evenement heeft dan ook àlles in huis: live-music, hoog bezoek uit Spanje, een gigantisch ontbijtbuffet maar vooral: massa's gezelligheid! Inschrijven kan nog steeds, per mail naar fre@westkustmedia.be! Afspraak nu zondag 4 december om 9 uur in de Kerkepannezaal. Alle info hier!

Vind de schat van Immo La Terrasse!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Immo La Terrasse uit Koksijde bestaat 80 jaar en daar zal niemand aan voorbij gaan! Vanaf 1 december pakt het kwieke immobiliënkantoor immers uit met een ferme schattenjacht. Ergens in Groot-Koksijde heeft het Terrasse-team immers een schat verborgen. Inhoud: 1.000 Europese duiten cash, alstublieft! Vanaf 1 december wordt op Facebook elke week 1 tip gegeven dat u uiteindelijk naar de schat moet leiden. De eerste tip is voor nu donderdag, 1 december. Het enige wat u moet doen is een vriendschapsverzoek sturen naar Immo La Terrasse. Wie zoekt, die vindt dus... goog luck!

Westkust Magazine's Eindejaarsspecial: out now!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Yep: deze week komt-ie uw huisje binnengevallen via het postgleufje: Westkust Magazine's laatste nummer van 2011! En uiteraard staat onze glossy weer bol van de info, shoppingtips, trips en leuke weetjes. Klik "Verder lezen" voor meer info!

Cyclocross Koksijde in beeld!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Wielerliefhebbers konden het voorbije weekend weer hun hartje ophalen tijdens de "Vlaamse Duinencross Koksijde". Onze huisfotograaf Freddy Penel trok de duinen in en kwam thuis met een fijne beeldimpressie. Klik "Verder lezen" om het foto-album in te kijken.

Studio Westkust :Oostduinkerke behaalt terug thuiszege

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Oostduinkerke terug in de running na thuisoverwinning. Koksijde laat punten en Veurne staat met zijn overwinning terug op de 4de plaats...

YouTube-sterretjes (4): Alyssa Bernal

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Onze week der YouTube-sterretjes loopt aardig los. De filmpjessite YouTube lijkt tegenwoordig immers dé ideale springplank voor menig jong talent. Ziehier nummer 4 in de rij: Alyssa Bernal!

Veurnse politici in Kerststemming!

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Veurne

De "Stoeten Veurnoare" heeft weer toegeslagen! Hij plaatste dit leuke filmpje op YouTube. Nice one!

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›