Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- maart '15: klik hier.

- februari '15: klik hier.

- oktober '14: klik hier.

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13: klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Drie zeehondjes vrijgelaten in Koksijde

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Het SEA LIFE Centre van Blankenberge is heel blij weer drie zeehonden de vrijheid te kunnen geven. De dieren werden gisteren vrijgelaten in Koksijde, ter hoogte van ‘Ster der Zee’. Onze huisfotograaf Freddy Penel was erbij. Klik "Verder lezen" voor meer info én een fotogalerij!

En wat wil u onder de kerstboom?

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

"Villa Edouard" geopend

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Gisteren mocht het Koksijdse College van Burgemeester en Schepenen de gloednieuwe Villa Edouard openen. De luxueuze annexe van Hotel Soll Cress biedt onderdak aan onder andere enkele familiekamers en een prachtig wellness-center. Met deze nieuwe realisatie is de familie Vandamme niet aan haar proefstuk toe. Hun hotelcarrière begon immers in 1969 met een restaurant en één logementskamer. Het vervolg leest u hier... 

Studio Westkust: 4 westkustploegen halen volle buit binnen

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Westkust

Ondanks de hevige regenval van de afgelopen week werden toch alle wedstrijden dit weekend gespeeld. Koksijde De Panne Oostduinkerke en Nieuwpoort behalen de volle buit.....

Werken Zeelaan Koksijde starten in oktober 2012

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Koksijde

Het gemeentebestuur van Koksijde heeft de fasering van de Zeelaan-vernieuwing vrijgegeven. Zo wordt de strook Zeelaan tussen het gemeentehuis en de Koninklijke Baan aangepakt in het najaar van 2012. Deze fase zou een drietal maanden duren. De volgende fase behelst het stuk Zeelaan tussen het gemeentehuis en de rotonde De Poort. Dus zou vernieuwd worden tussen het najaar 2013 en Pasen 2014. Ook de Boulognestraat en een stukje van de Kursaallaan zouden in deze fase worden betrokken. Meer weten? Klik "Verder lezen".

Nostalgische kerstmarkt: de beelden

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Dit weekend pakte Koksijde opnieuw uit met een nostalgische Kerstmarkt, deze keer in Koksijde-Dorp. Onze huisfotograaf Freddy Penel ging langs en kwam terug met flink wat leuke beelden. Klik "Verder lezen" om ze te bekijken.

Ice, ice, baby!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Schaatsfeeën der Westkust: juicht ende jubelt gij allen. Want de schaatsbanen van zowel De Panne, Koksijde als Veurne zijn thans officieel geopend! Een vergelijkende test tussen de drie staat in de huidige Eindejaarsspecial van Westkust Magazine. Speciale vermeldig ook voor de vele smulhuisjes en drankkotjes die de schaatsbanen omzomen: gessssselliggg! En dan nu: hop met de beentjes!

Het aangrijpende verhaal van Georges...

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Westkust

De ticketverkoop voor New Year Gala loopt als een trein, dankuwel. Nu reeds staat vast dat we voor een vol huisje gaan. De opbrengst van New Year Gala gaat naar "Move To Improve", een steunfonds voor kinderen met motorische problemen. Luister en kijk naar het aangrijpende verhaal van Georges Vermast uit Oostduinkerke, en u begrijpt meteen waarom.

Koksijde huldigt Julie Saubain en Lieven Pieters

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

Het gemeentebestuur van Koksijde huldigde vorig weekend zijn twee sportlaureaten, Lieven Pieters en Julie Saubain. Lieven Pieters liep op 30 september de Spartathlon in Griekenland uit. Die is 246 kilometer lang. Julie Saubain veroverde de gouden medaille in de Standardklasse op het Europees Kampioenschap zeilwagen rijden in het Engelse Hoylake. De foto-galerij van de huldiging van Julie Saubain kan u hier raadplegen, die van Lieven Pieters hier. Veel kijkplezier!

Ook nog dit: in huidige Eindejaarsspecial van Westkust Magazine, kan u een interview lezen met zeilwagenkampioene Julie Saubain. Check it out!

Doen Sasha en Peggy het "binnen de minuut"?

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

De Westkust stemt heden (woensdag)avond af op vtm, zoveel is zeker. Klokslag 20.45 uur komen banketbakker Sasha Vervaque en zijn echtgenote Peggy Debaenst immers in het programma "Binnen de minuut". 

Proefwerken?

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Langs deze weg wensen we alle studenten en studentinnen heel veel succes toe met de examens... Go for it!

Studio Westkust : Veurne terug nederlaag

Door Geert Delanghe in de categorie Sport voor de regio Westkust

Veurne terug een thuisnederlaag, De Panne, Adinkerke  en Oostduinkerke behalen overwinning. Coxyde opnieuw nederlaag......

New Year Gala: tijd om knopen door te hakken!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Beste mensen: tijd om knopen door te hakken... De voorbije 2 weken vlogen tickets de deur uit, het staat nu al vast dat ons "New Year Gala" volzet zal zijn op 31/12 (we laten immers maar een beperkt aantal personen toe om het voor iedereen "comfortabel" te houden). We herinneren eraan dat een reservatie pas geldig is nà betaling. Haast en spoed is dus voor één keer wél goed! Klik hier voor meer info!

Benefietconcert Kiwanis!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Op zaterdag 17 december pakken de Kiwanis Veurne-Polder uit met hun jaarlijks muzikaal feest. Deze keer zijn Festeyn, Geena Lisa en Kevin (Idool 2011) te gast. Gaat! Dat! Zien!

Toerisme De Panne: klaar voor 't eindejaar!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio De Panne

Juplahoi! De nieuwe kwieke meisjes en stoere binken van Toerisme De Panne zijn er helemaal klaar om er dit eindejaar een gezellige lap op te geven. Centraal van oud naar nieuw staat schaatsen, keuvelen en vooral... languit genieten! En dit alles natuurlijk in een feeërieke sfeer. Gisteren lichtten de kersverse toerismeschepen Bram Degrieck en zijn enthousiaste ploeg de eindejaarskalender toe. Voor een tipje van de sluier, klikt "Verder lezen" gij allen!

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›