Lees onze jongste nieuwsbrieven!

- juli '14: klik hier.

- mei '14: klik hier.

- februari '14: klik hier.

- december '13, klik hier.

- oktober '13: klik hier.

- september '13: klik hier.

Rotonde Wulpenbrug klaar tegen begin 2012

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

De werken aan het kruispunt van de Wulpenbrug raken stilaan op kruissnelheid. Het gevaarlijke verkeersknooppunt wordt vervangen door een grote rotonde. Meer weten? Klik dan "verder lezen". Met dank aan onze huisfotograaf Freddy Penel voor de foto!

Juice Festival houdt het klein en gezellig

Door Wouter Verheecke in de categorie uittip voor de regio Veurne

Een week na de Veurnse Feesten staat de Boetestad dit weekend alweer helemaal in het teken van muziek, animatie en gezelligheid. Zaterdag grijpt immers de zesde editie van Juice Festival plaats op de Appelmarkt, en de inkom daarvoor blijft ook dit jaar helemaal gratis. We gingen de affiche overlopen met Sophie Dusuel en Steve Pinson, bestuursleden-oprichters van de vzw Juicy Events. Meer weten is verder lezen!

Feesten als de Sint-Bernardusbeesten!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Nieuwpoort

Yuplà! En naar goeie gewoonte zwaaien de handelaars van Nieuwpoort-Bad de seizoensdeur dicht met een luide knal. Drie dagen lang staat het commerciële hartje van de Heksenstad op haar kop. Inderdaad: de Sint-Bernardusfeesten mag u zeker niet missen. 

KVVC start nieuw seizoen met uitzege

Door Fre Devos in de categorie Sport voor de regio Koksijde

Koksijde heeft de bekerpijn verbeten, zo blijkt. Vanavond (woensdag) won KVVC immers haar eerste competitiematch op het veld van Doornik. De spannende partij eindigde op 2-3. Man van de match werd de Koksijdse nieuwkomer Cuzet Filiz, die 2 keer scoorde en dus voor een volle buit zorgde (op de "nieuwkomersfoto" herkent u Filiz onderaan, met hand op de bal). Ook Karel Ternier pikte weer zijn goaltje mee. Goed begonnen is half gewonnen: KVVC olé, olé!

Met dank aan onze correspondent ter plaatse, Marc Dawyndt. Foto Dirk Persyn.

Ozark Henry is naar Oostduinkerke verhuisd

Door Wouter Verheecke in de categorie actua voor de regio Koksijde

Moeders, hou uw dochters binnen en vice versa, want niemand minder dan zanger Ozark Henry (Piet Goddaer) is met zijn gezin naar Oostduinkerke verhuisd. Die plannen maakte hij al eerder bekend, maar nu heeft hij ze dus ook voltrokken. Meer weten is verder lezen!

"Ontpopt" sluit Panima af!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio De Panne

Deze avond worden de Panima-concertjes afgesloten met "Ontpopt", partyband van eigen bodem. Zij brengen Nederlandstalige hits in een modern jasje. Meer weten? Klik "Verder lezen"!

Autofocus

Door Fre Devos in de categorie humor voor de regio Westkust

Wat! Een! Verschil!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Nieuw in onze regio en zo heet als een Leuvense stoof: Carwaxx. Piepjong dochterbedrijfje van WestkustMedia, maker van o.a. Westkust Magazine én deze fijne site. Wij komen uw auto oppikken, simoniseren hem met de hand en met de grootste zorg, om ‘m vervolgens terug aan huis af te zetten. Uw wagen ziet er als nieuw uit. Getuige daarvan deze foto van een 21 jaar oude BMW. De linkerkant is nog onbehandeld en dof. Rechts ziet u zelf het verschil: een auto die "blinkt in zijn vel". Klik "Verder lezen".

Jump eens benji!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Want het kan nog, vandaag en morgen 16 en 17 augustus in het Xbeach-attractiepark aan Ster der Zee in Koksijde. Onze huisfotograaf Freddy Penel ging een kijkje nemen en kwam met enkele spectaculaire plaatjes terug. Bekijk zijn fotogalerij, klik "Verder lezen".

Xbeach attractiepark: voorlaatste dag!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Vandaag (dinsdag) is de voorlaatste Xbeach-dag aan de Koksijdse Ster der Zee. Focus TV ging even langs en maakte deze fijne reportage. Final call, guys!

Beeldverslag New-Port Jazz

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Nieuwpoort

Vorig weekend greep de eerste editie plaats van New-Port Jazz. En of het een succes was! Focus TV maakte deze fijne reportage. Check it out!

De "Veurnse Feesten" in beeld!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Veurne

De eerste editie van de Veurnse Feesten mag een succes genoemd worden. Was de opkomst zaterdag overdag iets minder omdat de weergoden beslisten het te laten regenen tot omstreeks 14 uur. Dan werd dit zaterdagavond en zeker zondag ruimschoots goedgemaakt. Het aloude cliché dat wie er niet bij was ongelijk had, werd afgelopen weekend in Veurne nog maar eens bevestigd. Sambaband Mo-Chito, De Poldercowboys, Paul Bruna en zijn danseressen, The Fools, The Blik Dooze Band en hoogtepunten Andrej Lugowsky en Willy Sommers maakten er samen met de kunstenaars- en streekproductenmarkt een geslaagde eerste editie van de Veurnse Feesten van. Onze huisfotograaf Freddy Penel kwam, zag en fotografeerde. Klik "Verder lezen" om zijn fotogalerij in te kijken.

Nieuwpoort op z'n kop!

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Nieuwpoort

Gisteren (zaterdag) greep in het hartje van Nieuwpoort Boulev'Art plaats, wat staat voor een knotsgekke dag met steltlopers, mime, straattheater, acrobatie, muziek, vuurwerk, circusacts, enz. Onze huisfotograaf Freddy Penel was er gaarne bij en kwam thuis met een spectaculaire fotoreportage. Klik "Verder lezen" en check it out!

Halve finale in beeld

Door Fre Devos in de categorie beeldverslag voor de regio Koksijde

Gisteren (zaterdag) greep in de evenementenput voor het Koksijdse gemeentehuis de tweede halve finale plaats van Flanders Ladies Trophy. Onze huisfotograaf Freddy Penel was erbij en kwam thuis met een zeer schone fotoreportage. Klik "Verder lezen" om ze in te kijken.

Geven we ook nog mee dat de finale vandaag doorgaat om 15 uur, en dit tussen Kiki Bertens (NED) en Elitsa Kostova (BUL).

Zwaar weekend op til!

Door Fre Devos in de categorie uittip voor de regio Westkust

Yep: er valt alweder flink wat te beleven aan onze Westkust, dit weekend. We sommen op en linken u gaarne verder. Vooreerst zijn er de "Veurnse Feesten" in -where else?- Veurne uiteraard. Dolle pret én goeie muziek. In Koksijde gaat het extreem attractiepark Xbeach van start. Dit loopt trouwens nog tot 17 augustus. In Nieuwpoort is er de allereerste editie van het Jazzfestival "New Port Jazz". En voor de sportliefhebbers: zaterdag worden de halve finales gespeeld van Flanders Ladies Trophy. En zondag de finale. En nu we toch bezig zijn: klik hier rechts naast op "Vind ik leuk" en u krijgt al deze info in de toekomst ook op Facebook. Waarvoor dank.

‹ First  < 82 83 84 85 86 >  Last ›